Full Stack Developer E-commerce

in Evergem

Floralux® NV is een modern en snelgroeiend tuincentrum, actief in de distributie en verkoop van planten, bloemen, tuinartikelen en decoratie en marktleider in België.

Met onze vestigingen in Dadizele, Ham & Sint Pieters Leeuw creëren we meer dan 40.000m² shopplezier, bieden we meer dan 2.200 parkingplaatsen en stellen we meer dan 250 medewerkers tewerk. Ook online via Tuinadvies.be kan je bij Floralux terecht!

https://www.floralux.be

Bouw mee aan de toekomst van e-commerce en omnichannel ervaringen bij Floralux als Full Stack Developer!

Sta aan de frontlinie van digitale transformatie, waar jouw creativiteit en expertise de sleutel zijn tot de ontwikkeling van cutting-edge webplatformen.

Je bent niet zomaar een ontwikkelaar; je vormt een dynamisch trio met onze IT Manager en onze PHP developer, samen gedreven door Agile-methodologieën om een eersteklas e-commerce platform op te zetten. Je bent bedreven in .NET, maar je honger naar kennis strekt zich uit naar diverse programmeertalen, zoals C#, ASP.NET, en meer. Azure, Blazor, Javascript/React, SQL/Entity Framework, Node.js, HTML, CSS: voor jou zijn dit geen vreemde termen maar uitdagingen die je met passie aangaat.

Maar dat is nog niet alles...

 • Je rol vraagt niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om uitstekende communicatie en samenwerking met stakeholders. Je bent de schakel die behoeften begrijpt, advies biedt met overtuiging en helderheid, en ervoor zorgt dat iedereen op één lijn zit. Je bent niet alleen hands-on en analytisch, maar ook kritisch in het waarborgen van duurzame business logica, wat de organisatie en klanten op lange termijn ten goede komt.

  Maar dat is nog niet alles...

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als .NET Developer.

 • Het lezen van applicatie-integratie architecturen is voor jou een tweede natuur.

 • Je voelt je thuis in developertools zoals Github.

 • Kennis van e-commerce toepassingen zoals Optimizely (Episerver) is een enorme troef.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst Engels als een pro.

Ons aanbod

Bij Floralux, een bloeiende groep tuincentra in volle expansie, krijg je niet alleen een familiaire sfeer en geweldige collega's, maar ook:

 • Een competitief salaris met diverse extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, en meer.

 • Een aangename balans tussen werk en privé met 32 vakantiedagen, flexibele werkuren en mogelijkheden voor telewerken.

 • Volop kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de digitale toekomst van Floralux? Kom aan boord en laat je talent bloeien in onze dynamische omgeving!

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?